Senaste nytt

Ang. Såtjärn

Såtjärn öppnar 1 april i år. Så skyltar och affischer finns där nu. Men rekommenderar dock inte att gå dit och fiska innan det blir öppet vatten. 
Är öppet runt en del av sjön och vindvakar ute på sjön. Skulle man vilja gå dit är det på egen risk. Gå aldrig dit ensam iallafall. Korten gäller i både Attjärn och Såtjärn from 1 april. Fisken sätts ut i vanlig tid i maj 130 kg per sjö. 

/Styrelsen.

 

Ang. Årsmöte

Pga rådande omständigheter så kommer vi ej att kunna anordna något årsmöte nu i mars som vi brukar. Så därför har beslut som vi kunnat ta tagits inom styrelsen. Som lite regler och tider osv. så vi kan komma vidare med verksamhet. Så när restriktionerna släpps så vi kan ha årsmöte kommer vi anordna detta. För stadgeändring, ny styrelse m.m. kan väljas.

/Styrelsen.

 

Ang. Attjärn Premiär 6 januari (Se fliken fiskevatten/Attjärn o Såtjärn

Pga rådande omständigheter så kommer vi inte kunna ha någon premiär.
Så vi har tänkt så här att när isen blivit lite mer hållbar så lämnar vi ut fiskekort och skriver här på hemsidan att man får lösa kort och fiska där när man vill. Och så har vi öppet till 30 september. Dvs då blir de inget anordnat fiske av oss utan man får dit och fiska när man vill. Detta skall vara ok enligt ordningsmakten.

Attjärn öppet from 31/12 -20 för pimpelfiske.

/Styrelsen.